Wij zijn Boekhouderloket.be, aangenaam! 👋

Boekhouderloket.be bestaat uit een zeer gemotiveerd team dat zelfstandigen, eenmanszaken en vennootschappen helpt om op een succesvolle en efficiënte manier te ondernemen. We zijn een volledig onafhankelijke onderneming.

We vinden het belangrijk dat u vanaf iedere locatie snel wordt geholpen. Dankzij ons grote landelijke netwerk van erkende boekhouders is er altijd wel een geschikte boekhouder voor u in de buurt. De boekhouders in ons landelijke online platform ontlasten u van complexe ondernemerszaken en tijdrovende administratie. Hierdoor kunt u zorgeloos ondernemen en zich focussen op de kracht van uw onderneming. En het mooiste? Onze service is geheel vrijblijvend!

Onze werkwijze

Nadat u uw offerteaanvraag heeft geplaatst via het formulier, ontvangt u binnen 48 uur passende offertes van boekhouders bij u in de buurt. Wij leveren maximaal drie offertes aan, de hoeveelheid hangt onder andere af van uw wensen en behoeften. Door deze offertes met elkaar te vergelijken kunt u het best tot een keuze komen welke boekhouder bij uw onderneming past.

  1. Start uw aanvraag hier.
  2. Wij nemen telefonisch contact op om uw aanvraag kort te bespreken.
  3. Ontvang offertes van verschillende boekhouders bij u in de buurt.

Voor wie is Boekhouderloket.be geschikt?

Iedere (startende) ondernemer die boekhouding wilt uitbesteden is bij Boekhouderloket.be aan het juiste adres. Onze boekhouders zijn gespecialiseerd in de boekhouding voor zzp, mkb en bv waardoor u gegarandeerd bent van kwaliteit.Contactgegevens:
📧 info@boekhouderloket.be
📞 +092 98 01 79

We zijn op werkdagen bereikbaar van 9:00 tot 17:00.